×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6045

Több újítással szeretne hódítani a Blackberry

Értékelés:
(0 szavazat)

Érkezik az első víz- és porálló Blackberry

Ami eddig a márka egyedi tulajdonsága volt (az állandó billentyűzet a kijelző alatt), az is teljesen eltűnik és hivatalosan októbertől lesz kapható az újféle Blackberry. A teljesen érintőkijelzős kezelőfelület mellett a márka szempontjából egyéni újítás, hogy teljesen víz- és porálló lesz a készülék. Az IP67-es szabvány alapján olyan védelmet kap az új mobil, mint az iPhone 7.

 

Igaz, a legújabb Samsung és Sony telefonok már IP68-as védelemmel vannak ellátva, a Blackberry más fronton is felhasználóbarátibb lesz. A kínai TCL cég, amely a márka telefonjait gyártja, arra hívta fel a figyelmet, hogy a strapabíróság és az akkumulátor élettartama is sokkal időtállóbb lesz, vagyis több ember számára lehet vonzó, hogy nem naponta kell tölteni a telefont, hanem mondjuk egy héten kétszer. 

 

Az Engadgetnek tett nyilatkozat szerint mindezt tetézi a kínai cég a Blackberry biztonsági funkcióinak fejlesztésével, a szóvivő szerint "ez lesz a világ legbiztonságosabb androidos mobilja". A TCL annyira magabiztos, hogy véleményük szerint sok iPhone- és Samsung-felhasználó át fog váltani az új Blackberryre, ha meglátják, milyen jóra sikerült.

 

A várhatóan alacsonyabb ár biztos segít majd ebben és valószínű, hogy számos ember márkát fog cserélni. Ám ne felejtsük el, hogy ez a Blackberry-feltámadásának x. fejezete és minden alkalommal megígérte a TCL cég, hogy ez a telefon fogja megváltani a világot és elhozza a mobilozás új korszakát. Ez még egyszer sem történt meg a szebb napokat is látott márka életében.

 

(forrás: index.hu/tech)

 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés