×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6018

3D nyomtatás a telefonodról

Értékelés:
(0 szavazat)

Ha lépést akarsz tartani, ez a cikk alap egy 3D-s témával kapcsolatban.

A 3D nyomtatás ma már nem sc-fi, hanem valódi üzlet. Írd be a Google keresőjébe ezt a két szót, és máris záporoznak feléd a hirdetések, hogy hol, mennyiért és milyen minőségben nyomtathatsz bármit, ami számítógépen modellezhető.


Ám ahogy minden technológiánál, itt is óriási a verseny, és ahogy az lenni szokott, a kisebb mindig jobb, így ebben a témában is újabb érdekességek látnak napvilágot.

 


A Diceandsorcery blog le is hozott egy cikket idén tavasszal egy közösségi finanszírozással indított vállalkozásról, ami felrobbantotta a tech világot. Két fejlesztő alkotta meg az OLO-t, ami lehetővé teszi, hogy már a mobilod segítségével is nyomtathass 3D-ben.


A Kickstarter oldalukon láthatod, hogy több mint két millió dollárt szedtek össze a projekthez, ami óriási számnak számít, még ebben a kategóriában is. Nosfi, a Diceandsorcery bloggere a játékokra való nagy hatását emelte ki az új kütyünek, de felhasználási területe sokkal szélesebb.


Te mire használnál egy ilyen szerkezetet? Mit nyomtatnál vele? Kíváncsiak vagyunk, mennyire kreatív a Zsiráf olvasótábora, úgyhogy ötletelésre fel!
 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés