×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1312

iPhone 6

Értékelés:
(0 szavazat)

Új információk az új példányról

Az Apple új iPhone 6-ról szóló infotöredékek szerint, és az elemzői remények alapján, az új iPhone azonos mérettel, de több memóriával és új színben jelenne meg. Már az Apple szeptemberben esedékes rendezvénye előtt megjelennek az új pletykák, ahogyan az lenni is szokott, ezzel pedig tágabb képet kaphatunk az új készülékről. Az sg.hu már egyszer beszámolt a várható eredményekről, de most újabb információk kerültek a publikum terítékére.

 

Az iPhone 6-os már idén ősszel bemutatkozhat a nagyközönség előtt, minden bizonnyal több változást eszközöltek rajta, mint az előző verziókon, legalább is az elemzők reményei ezt támasztják alá. Az első és talán legfontosabb a felhasználói élmények fokozása szempontjából, hogy a memória mennyiséget megduplázzák, így most már 2 GB RAM állhat rendelkezésünkre, míg a hátlapon egy 12 megapixeles kamera biztosítja az „éleslátást”. Az eddig kínálat egy aranyszínű példánnyal is bővülne, bár az még kérdéses, hogy a burkolat annyira "valódi", amennyire az Apple Watch Edition esetében volt, vagy mindössze egy hasonló színű bevonatról beszélhetünk.

 

Külön említésre érdemes a tény, hogy az új kialakításnak köszönhetően „nehezebben hajlítható” lesz a készülék. A hívások minőségét javítja egy külön erre a célra hozzáadott mikrofon, az érintő képernyőt pedig a Force Touch Technológia bővíti, amely jobban elkülöníti az eltérő erősségű érintéseket, akár külön funkciókat rendelve ahhoz. Bár kisebb példányra nem kell számítani, a teljesítmény fokozásában nem szenvedünk hiányt, ugyan is a processzor feladatait az új A9 chip látja el.

 

Értelem szerűen ezek az információk cáfolhatóak, biztosat valószínűleg csak ősszel fogunk tudni.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés