Mi történik, ha összeadod Elon Muskot Grimes-szal? Hát ez!

Értékelés:
(0 szavazat)

Fénysebességre kapcsolt a tech-playboy és az énekesnő kapcsolata

Az idei év egyik nagy blockbuster románca Elon Musk és Grimes egymásra találásának híre volt. Május elején még arról írtunk, hogy nagyon erős jelek mutatkoznak arra, hogy a milliárdos vállalkozó és a művésznő egy párt alkotnak, május végéhez közeledve pedig már arról számolhatunk be, mennyire erős is ez a kapcsolat.


Olyannyira, hogy az eredetileg Claire Boucher néven anyakönyvezett Grimes, keresztnevét egyszerűen C-re, vagyis helyesebben: c –re módosította, ami a fénysebesség fizikában használatos jelölése. 


A Twitteren bejelentett hírhez Grimes a vonatkozó Wikipédia leírást is mellékelte, hogy egyértelmű legyen a furcsa névválasztás háttere.

 

 

 

A nem mindannapi névválasztás és a Tesla, valamint SpaceX tulajdonosa közötti kapcsolatról maga az énekesnő rántotta le a leplet Twitteren. Mint írta Musk mutatott rá, mennyire jó is ez a c, ahogy egyébként a barátai hívták korábban az énekesnőt.


Úgy tűnik tényleg komoly a dolog kettejük között, ha Grimes új pasija hatására a nevét is megváltoztatta. Ez azért mégiscsak egyedibb, mint egy új tetkót felvarratni.


(Jezebel)
 

©2022 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés