Új barátnője van Elon Musknak

Értékelés:
(0 szavazat)

De vajon kivel jött össze a SpaceX és a Tesla atyja?

Elon Musk dél-afrikai-amerikai vállalkozó jelenleg a világ egyik leghíresebb embere. Innovatív ötleteivel nem kevesebbre vállalkozik, minthogy egyszerre reformálja meg az űrutazást és a „földi” közlekedést, így nem is csoda, ha a valódi Tony Stark minden megmozdulása világra szóló feltűnést kelt.

 

Most azonban nem egy új űrrakéta-kísérlettel sikerült letarolnia a közösségi médiát, hanem egy bulvárhírrel: nagyon úgy tűnik, hogy összejött Grimes-szal a 30 éves kanadai énekes-dalszerzővel.


Grimes 2010-ben adta ki első lemezét, 2012-ben, a Visions című album után pedig már a közönség és a kritikusok is a lába előtt hevertek. A jelek szerint Musk szívéhez is a zenéjével sikerült közel férkőznie.


Flesh without Blood/Life in the Vivid Dream című videoklipjét idén látta a milliárdos, aki nagy rajongója lévén a mesterséges intelligenciáknak és a szimulációs gondolatkísérleteknek azonnal rákattant Grimes zenéjére. A szám klipje ugyanis egy 2015-ös interjú alapján a népszerű játékelméleti talányt, Roco sárkánygyíkját is tematizálja.

 


A kliőban Rococo néven futó sárkány azt példázza, hogy a jövőben létrejön egy nagyhatalmú és rosszindulatú mesterséges intelligencia, ami az örökkévalóságig büntetni fogja azokat, akik nem segítettek a létrehozásában. Az emberek előtt két választás áll: segítenek megalkotni az isteni erővel bíró mesterséges intelligenciát, vagy kockáztatják, hogy ha ez valaha létrejön, az örökkévalóságig szenvednek.


Musk a klipet láva felvette a kapcsolatot Grimes-szal, nem sokkal ezután pedig randizni kezdtek. Az alábbi kép pedig már a legutóbbi Met Gálán készült. Az eddig pletykalapokban terjedt spekuláció beigazolódni látszik: Musknak új barátnője van. 

 


 

©2022 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés