Csak nem akarja elengedni a tél

Értékelés:
(0 szavazat)

A tavasz idén többször is bejelentkezett, hogy már nagyon szeretne beköszönteni, de a tél még mindig nem hagyja magát. Előző héten megérkezett a szokásos március közepi havazás, és bár vasárnapra már kirándulóidőre lehet számítani, a hőmérséklet lassan, szinte fokról-fokra küzdi fel magát a 10-es mutatóra. Lássuk a részleteket:

 

Hétfőn borult időre számíthatunk, inkább csak északon szakadozik fel átmenetileg a felhőzet. Délen többfelé, máshol elszórtan alakul ki havazás, hószállingózás. Élénk lesz az északi szél, ezért néhol újabb hófúvás alakulhat ki. Reggel -5, délután +1 fok körül alakul a hőmérséklet. Télies időnk lesz.


Kedden és szerdán erősen felhős idő lesz. Főleg délen és keleten fordul elő vegyes csapadék: hó, havas eső, szitálás. Reggelente -4, délutánonként +3, +4 fok körüli értékeket mérhetünk.


Csütörtökön fokozatosan csökken a felhőzet, délután egyre több helyen süt ki a nap. Az északi szél megerősödik. A csúcsérték +5 fok körül alakul.


Pénteken és a hétvégén változóan felhős időre van kilátás, egyre több napsütéssel. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés: vasárnap már 5-11 fok ígérkezik.


(koponyeg.hu)
 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés