×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6043

Dalszöveget lopott volna Taylor Swift?

Értékelés:
(0 szavazat)

A világhírű sztárénekesnőt beperelték, mert két dalszerző azt állítja, Taylor tőlük nyúlta le a Shake It Off szövegének egy részét

Taylor Swift lassan visszajáró vendég lesz a bíróságon, ugyanis nemrégiben zárult le szexuális zaklatási pere egy DJ, David Mueller ellen. Most viszont fordult a kocka nem ő perelt, hanem őt pereltékbe. Sean Hall és Nathan Butler ugyanis azt állítja, hogy az énekesnő lekoppintotta a Playas Gon’ Play című, 2001-es dalukat, amit anno a 3LW nevű lánytriónak írtak.

 

A 3LW dalszövege így szól: „Playas, they gonna play/ And haters, they gonna hate/ Ballers, they gonna ball/ Shot callers, they gonna call.”

 

Taylor Swift pedig ezt énekli a Shake It Off című dalában: „Cause the players gonna play, play, play, play, play/ And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate / Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake I shake it off, I shake it off”

 

A két dalszerző úgy gondolja, hogy a dalszöveg 20 százaléka így az ő érdemük, ezért jogi útra terelték az ügyet. Az énekesnő sajtósa egyébként nevetségesnek nevezte a vádakat, szerinte csak arról van szó, hogy a két dalszerző pénzhez akar jutni – írja a TMZ online magazin.

 

Ti mit gondoltok? Taylor tényleg ellopta volna a szöveget vagy pusztán hasonlóak a dalok?

 

 

 

(Forrás: TMZ.com)

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés