×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6043

Jennifer Lawrence egy magyar úszódában

Értékelés:
(0 szavazat)

Jennifer Lawrence új filmjének majdnem egészét magyarországon forgatták

Rejtélyes, feszült és egyáltalán nem szívbajos filmnek ígérkezik Jennifer Lawrence kémthrillere, amit szinte teljes egészében Magyarországon forgattak. Lawrence-t azért képzi ki az orosz titkosszolgálat, hogy a testével manipulálja és elcsábítsa az embereket, és ezt már a Vörös veréb (Red Sparrow) előzetesében is igen nagy hatásfokkal műveli.

 

Fürdőruhában cserkészi be Joel Edgerton CIA-ügynökét a dunaújvárosi sportuszodában. Lawrence arcán nem tükröződik semmiféle érzelem, talán őt is olyan nehéz lesz kiismerni, mint Angelina Jolie-t az alulértékelt Salt ügynök-ben. A rejtély mellett az erőszakot sem spórolták ki az előzetesből.

 

 

A Vörös veréb R-besorolást kapott Amerikában, így a maga könyörtelenségében tudja bemutatni a kémek életét.

 

A film alapját a nagyszabású ​​kémregény John le Carré stílusában egy nyugalmazott CIA-tiszt tollából származik. A lélegzetelállító sebességgel pörgő cselekmény Oroszországból indulva Finnországon, Görögországon és Olaszországon keresztül az Egyesült Államokba vezet minket. Jegorova és Nash halálos össztűzben találják magukat, amely már nem csak az ő életüket, hanem másokét is veszélybe sodorja. Titkos hűségeskük köttetnek és szegnek meg, miközben minden hírszerző ügynökség veszélybe kerül Moszkvától egészen Washingtonig.

 

 

A film várhatóan 2018. 03. 01. kerül a magyar mozikba.

 

 

 

(Forrás: Origo)

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés