Nyomtatás

Hollywoodi "öribarik"

Értékelés:
(0 szavazat)

Örök barátságok Hollywoodban is szövődhetnek nem csak a filmvásznon

Ha érdekel, kik kötöttek elválaszthatatlan barátságot egy egész életre a sztárvilágban akkor olvasd el az alábbi cikkünket. Habár a színészeknek nem nehéz megjátszani bármilyen emberi kapcsolatot a kamerák kedvéért, azért Hollywoodban is léteznek igazi barátságok. Megmutatjuk azokat a celebeket, akik évek vagy évtizedek óta számíthatnak egymás segítségére, bátorítására.


1. Drew Barrymore és Cameron Diaz
A két színésznő a Charlie angyalai forgatása óta ápol remek baráti viszonyt. Az instagramon is rendszeresen posztolnak egymásról, nem elfeledve, hogy az embernek mindig érdemes időt szakítania azokra, akiket szeret, hiszen ők adnak csak igazi önbizalmat.

 


2. George Clooney és Brad Pitt
2001-ben az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi forgatásán barátkoztak össze, és bár Angelina Jolie nem tett jót a kapcsolatuknak, mióta Brad Pitt elvált feleségétől a két sztár újra remek viszonyt ápol.

 


3. Jennifer Aniston és Courtney Cox
A Jóbarátok óta elválaszthatatlan Courtney Cox és Jennifer Aniston. A két színésznő barátsága olyan mély, hogy Cox Anistont kérte fel arra, hogy legyen a lánya keresztanyja.

 


4. Jennifer Garner és Jessica Biel
Ők is egy közös munkájuk kapcsán lettek legjobb barátnők. Jennifer Garner pedig azzal is sokszor bizonyítja barátságát, hogy gyermekeit rendszeresen elviszi Jessica Biel éttermébe.

 


5. Tobey Maguire és Leonardo DiCaprio
A két színész még gyerekként talákozott különböző meghallgatásokon, barátságuk azóta töretlen. Rendszeresen mutatkoznak együtt New York utcáin is.

 


6. Matt Damon és Ben Affleck
Együtt nőttek fel Massachusetts államban, együt nyerték első Oscar-díjukat, elválaszthatatlan barátok. Rengeteg közös családi programot szerveznek, de az Oscar-gálára is mindig együtt érkeznek.

 


7. Keira Knightley és Sienna Miller
A szerelem határai c. 2008-as film óta lettek jó barátok, amikor a vásznon Dylan Thomas szerelméért vetekedtek. Sienna Miller egy interjúban azt állította, hogy Kiera Knightley a szépségideálja.

 


8. Salma Hayek és Penélope Cruz
A két spanyolajkú színésznő több évtizedes barátsága legendás és példaértékű. 2006-ban Las Bandidas címmel közös filmet is forgattak.

 


9. Natalie Portman és Rashida Jones
A két színésznő is régóta nagyon jóban van. Portman állítása szerint Jones az a fajta barát, aki bármire hajlandó azokért az emberekért, akiket szeret: "Ő olyan ember, aki olyankor is szeret, amikor már te magad sem vagy képes elfogadni saját magadat."

 


10. Nicole Kidman és Naomi Watts
A két ausztrál színésznő a 90-es évek óta ápol remek barátságot. Watts szerint Kidman egy kivételes ember, aki rengeteg szeretet ad a körülötte lévőknek.

 


11. Gwyneth Paltrow és Madonna
Gwyneth Paltrow és Madonna nagyon régi barátoknak számítanak. Kapcsolatukban azonban bőven akadtak hullámvölgyek, de igaz barátokhoz méltó módon mindig sikerült rendezniük a nézeteltéréseket.

 


12. Dakota Fanning és Kristen Stewart
A két színésznőnek több közös filmje volt az elmúlt évtzedben, mint az Alkonyat széria és a The Runaways, ezek pedig csak mélyítették barátságukat. Fanning szerint nagyon különleges kapcsolat van kettejük között, és Stewart az a személy, akire mindig lehet számítani.

 


13. Nina Dobrev és Julianne Hough
A két színésznőt közös fodrászuk mutatta be egymásnak, azóta pedig elválaszthatatlanok. Rengetegszer mutatkoznak együtt, szerves részei egymás életének.

 


14. Kate Hudson és Liv Tyler
Kate Hudson és Liv Tyler régi barátoknak számítanak, és együtt játszottak a Dr. T és a nők c. filmben. Habár rendívül elfoglaltak mindketten, egymásra mindig szakítanak időt.

 


15. Kate Winslet és Reese Witherspoon
A két színésznő akkor kötött barátságot, amikor Winslet és családja Witherspoonék környékére költözött. A Titanic sztárja bekopogott Reese-ék ajtaján, egy kis bort kért és azt javasolta, hogy hozzák össze a gyerekeiket egy játékpartira.

 


16. Robin Williams és Christopher Reeve
A két színész a Julliardon találkozott először, ahol mindketten dráma szakosok voltak. Mielőtt híresek lettek, megígérték egymásnak, hogy mindig számíthatnak majd a másikra. Ezt be is tartották, Williams Reeve mellett maradt a sztár balesete után is.

 


17. Patrick Stewart és Ian McKellen
Xavier professzor és Magneto barátsága a való életben is legendás, csak nem annyira árnyalt, mint az X-men filmekben. Az 1999-es X-Men - A kívülállók forgatásán kötött barátságot a két színész. McKellen töltötte be a vőfély szerepét is, amikor Stewart 2013-ban feleségül vette Sunny Ozell énekesnőt.

 


(Forrás: Getty Images)