×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6045

Újabb lány, újabb modell

Értékelés:
(0 szavazat)

Leonardo DiCaprio új barátnője dögösebb, mint gondolnád

A legnagyobb világsztárok sosem pihenhetnek, még a magánéletük is a nyilvánosság része. A tavaly Oscar-díjat nyerő Leo most egy különleges filmszerepre készül (ha minden igaz, Leonardo DaVincit fogja játszani), de a napokban új szerelmétől hangos a világsajtó. Nem, nem Palvin Barbi a titokzatos idegen, Ő most egy zenészhez került igen közel.

 

Az értesülések szerint kivételesen nem egy szőke szépségről, hanem egy barna lányról van szó. Ha megnézzük az exeit, kiderül, hogy DiCaprio egyértelműen a szőkékre bukik, de nem hazudtolta meg magát új barátnőjével sem, aki szintén modell. A 23 éves Lorena Rae német származású és egy ideje jóban van a színésszel.

 

(fotó: joy.hu)

Májusban együtt buliztak Leonardo jachtján, mostanában pedig New Yorkban látták őket édes kettesben romantikázni. Mindenesetre hivatalosan egyikük sem erősítette meg a párkapcsolatot, de mint tudjuk, DiCaprio ezt már évek óta nem tartja fontosnak rejtélyes szerelmi viszonyaiban. A színész és a modell között majdnem 20 év van, az, hogy komolyra fordul-e a dolog, csak idővel derülhet ki.

 

(forrás: joy.hu)

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés