×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6043

Sztárok és különleges kedvenceik

Értékelés:
(0 szavazat)

Habár a kutyát tartják az ember legjobb barátjának, sok olyan celeb van, aki egzotikusabb társat választott maga mellé, sőt akad olyan híresség is, aki ragadozót engedett be az otthonába!

 

1. George Clooney - vietnámi csüngőhasú malac

 

George Clooney és Max, a csüngőhasú malac 18 évig voltak elválaszthatatlanok. Az állat, akit Clooney Kelly Prestontól kapott ajándékba, 150 kilót nyomott kifejlett korában. Sokszor aludt a színész ágyában, a napi ételadagja pedig több volt, mint egy NFL-játékosnak. Max 2006-ban pusztult el.

 

2. Audrey Hepburn - őzgida

 

 

Hepburn a Zöld Palotákat forgatta, amikor egy őzgida gazdájává vált. A szerepe szerint a filmben barátságot kötött egy gidával. Az állatidomár azt tanácsolta Hepburnek, hogy vigye haza az állatot, hogy jobban összeszokjon vele. A Pippin névre hallgató gida szabadon járt-kelt a színésznő otthonában, s néha még bevásárolni is elkísérte újdonsült gazdáját.

 

3. Vanilla Ice - kenguru

 

 

A rapper kölyökkorában vette magához a Bucky Buckaroo névre hallgató kengurut, akit természetesen totál elkényeztetett.

 

4. Mike Tyson - tigris

 

 

Mike Tysonnak nem csak a Másnaposok c. filmben voltak tigrisei, a sztár a valóságban is tartott otthon egy fehér bengáli tigrist. Az állat fenntartása azonban túl sokba került, ezért a bokszoló megvált kedvencétől.

 

5. Tippi Hedren - oroszlán

 

 

Tippi Hedren színésznő, Melanie Griffith édesanyja a 70-es években nyitott Los Angeles közelében egy menhelyet nagyvadak számára. Az egyik oroszlánt olyan szerencsés volt, hogy a menhelyről Hedren a saját otthonukba költöztette.

 

6. Nicolas Cage - polip

 

 

Nicolas Cage azért vásárolt magának egy polipot, hogy az állat segítségével fejlessze színészi képességeit. Végül megvált az állattól, amikor komolyabb anyagi gondokkal küszködött.

 

7. Steven Tyler - mosómedve

 

 

Steven Tylernek volt egy mosómedvéje, akivel együtt járt horgászni. Amíg Tyler arra várt, hogy a halak ráharapjanak a csalira, a mosómedve a vállán üldögélt.

 

8. Nicole Kidman - alpaka

 

 

Nicole Kidman és férje, Keith Urban a Nashville-ben található farmjukon nevelnek alpakákat. A színésznőnek először az állatok külsője (hosszú nyakuk és szempilláik) tetszett meg, de azóta már a nyugodt természetükért is rajong.

 

9. Michael Jackson - csimpánz

 

 

Michael Jacksonnak volt egy Bubbles névre hallgató csimpánza. Az állat a sztár Neverland birtokán élt, Jackson pedig mindenhová magával vitte. A majom Jackson szobájában aludt és mindketten ugyanazt a fürdőszobát használták.

 

10. Reese Witherspoon - törpeszamár

 

 

Reese Witherspoonnak két törpeszamara van, Honky és Tonky. A színésznő sok állatot tart otthonában, vannak csirkéi, macskái, kutyái és szamarai.

 

11. Kristen Stewars - farkas

 

 

Az Alkonyat színésznője nemcsak a vásznon, hanem az életben is imádja a farkasokat. Nem is csoda, hiszen édesanyja farkas hibrideket nevel, vagyis a farkas és a kutya keverékét. A gyönyörű állatok több amerikai államban is legálisan tarthatók.

 

12. Salvador Dali - hangyász

 

 

Salvador Dali, a világhírű spanyol festő szerette a feltűnést. Négylábú kedvencként egy hangyászt tartott otthon, akit néha pórázon sétálni is elvitt.

 

13. Leonardi Dicaprio - teknős

 

 

A színész 2010-ben vásárolt egy sarkantyús teknőst kb. 100 ezer forintnak megfelelő összegért. Az állatok akár 100 kilósra is megnőhetnek és 80 éves korukig is elélnek.

 

14. David Beckham - töpe malac

 

 

David Beckham 2009 karácsonyán kapott két törpe malacot feleségétől, akiket barátaik után David Furnish-nek és Elton Johnnak neveztek el. Egy malac ára majdnem eléri a félmillió forintot.

 

(Forrás:Getty Images)

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés