Megérkezett a tavasz

Értékelés:
(0 szavazat)

Lassan eltehetjük a dzsekit

Áprilisban rendesen bekavart a lehűlés, május azonban igazi tavaszi idővel indul. A hőmérséklet a héten húsz fok körül alakul, amit napsütés és helyenként kialakuló záporok fűszereznek majd.

 

Kedd
Gomolyfelhős lesz az ég. Reggel a Dunántúl keleti felén, napközben a keleti tájakon várható eső, zápor. Néhol zivatar is lehet. Az ÉNy-i szél megélénkülhet. 17 és 24 fok között alakul a hőmérséklet. Front nem lesz felettünk.

 

Szerda
A kevés napsütés mellett sok gomolyfelhő lesz az égen és a déli óráktól dél felől egyre többfelé várható zápor, zivatar. A keleti tájakon hevesebb zivatarok is lehetnek felhőszakadással, jégesővel. 19 és 27 fok közötti kora nyárias hőmérsékletre számíthatunk.

 

Csütörtök
Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Főleg délután, a keleti országrészben törhetnek ki zivatarok. 22-23 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

 

Péntek
Ismét magasra törnek a gomolyfelhők, melyekből a délelőtti óráktól több helyen alakulhat ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás. A csúcshőmérséklet 20 fok körül alakul.

 

Szombat
A napsütést gomolyfelhők zavarják továbbra is, és elsősorban a Dunától keletre fordul elő nyárias zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél megélénkül. Marad a 20 fok körüli maximum.

(koponyeg.hu)

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés