Használjátok ki a jó időt, vasárnap már eshet!

Értékelés:
(0 szavazat)

 

Többnyire napos, helyenként felhős idő várható a hétvégére. Úgyhogy azoknak, akik az utóbbi napok derűs időjárásából kiindulva tekintenek előre a hétvégére, örömhír lehet, hogy még kitart a jó idő. Vasárnapra szeles-esős idő várható, használjátok ki az időt a kimozdulásra.

 

Péntek, március 24.

Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, majd a keletire forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. Az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 25-45 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul.

 

Szombat, március 25.

Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-10 km/h-s átlagszél mellett 15-25 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 fok körül alakul.

 

Vasárnap, március 26.

Felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Eső, zápor előfordulhat. Területi átlagban 5 mm-t meghaladó csapadék nem valószínű. Az északi szél megélénkül, helyenként megerősödik. A 10-20 km/h-s átlagszél mellett 30-50 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 fok körül alakul.

(MTI)
 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés