Larry, a lusta brit miniszteri macska nem akar egerészni

Értékelés:
(0 szavazat)

Botrány a Downing Streeten

A brit kormányzati negyedben elszaporodtak az egerek az utóbbi időben, a krízist pedig macskákkal igyekszik orvosolni a miniszterség. A cuki ragadozók rendesen teszik is a dolgukat, egyedül a miniszterelnöki macska, Larry nem akarja ellátni feladatát, ami körülbelül olyan, mintha Sherlcok Holmes butább lenne Dr. Watsonnál vagy James Bond nem tudna a nőkkel bánni.

 

"A nevem Bond... Larry Bond"


A bulvársajtóban nem először szerepel a macsek, korábban volt már afférja a külügyes Palmessonnal, ami odáig fajult, hogy már macskamediátor bevonását is fontolgatták. Most pedig a miniszterelnöki fotós révén került újra reflektorfénybe, aki megörökítette Larryt, ahogy elkap egy egeret, majd miután eljátszadozott vele, futni hagyta.

 

Cicaharc a Downing Streeten


Pedig a miniszteri macskák általában híresen jó egérfogók, a nagy vetélytárs, Palmerson állítólag tucatjával kapja el a rágcsálókat, de a pénzügyes Gladstone-t is sokat dicsérik, ezzel szemben Larry a miniszterelnöki macska leginkább lusta természetéről és súlyproblémáiról ismert.


Larry még 2011-ben került a Downing Street 10-be, David Cameron elnöksége idején. A pletykák szerint Larry már akkor is több időt töltött Cameron irodai székében heverészéssel, mint egérfogással. Állítólag annyira tohonya volt, hogy alig lehetett odébb rakni.

 

Állítólag annyira tohonya volt, hogy alig lehetett odébb rakni


Theresa May megválasztásával szóba került a macska elmozdítása a miniszteri hivatalból – a tavaly nyáron megválasztott miniszterelnök asszony állítólag inkább kutyás – Larry azonban maradt. Kérdés, hogy ez a botrány véget vet-e karrierjének?

 

Vajon ellentmondásos karrierje végét látja?
 

(Forrás: 444.hu)

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés