Zsűritag kerestetik

Értékelés:
(0 szavazat)

Tóth Gabi otthagyja az X-faktort, de ki jön helyette?

Tóth Gabi bejelentette, hogy három év után otthagyja az X-Faktort. De vajon ki ül majd le a megüresedett mentori székbe?


Már nem tudok magamból újat adni, ezért úgy döntöttem, a csúcson kell abbahagyni. Nagyon fájdalmas döntés volt, hisz ez a műsor elhozta az életembe a szerelmet, a sikert, kapcsolatokat, barátságot és mindent, amire egy előadónak szüksége van ebben a szakmában” – indokolta döntését Tóth Gabi a Fókuszban.


Hogy az énekesnőnek ki lesz utódja Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex mellé, egyelőre még a csatorna munkatársai sem tudják. Az biztos, hogy a jelölt női zsűritag lesz, hiszen mint a műsor kreatív producere elárulta, fontos a női nézőpont a produkcióban, de ugyanúgy fontos szempont, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek.


A sajtó öt nevet szellőztetett meg:


Érdekes megoldás lehet, hogy Tóth Gabit nővére, Tóth Vera kövesse, amely alapot adhat a két testvér mentori tevékenységének összehasonlítására.


Jó választás lehet Rúzsa Magdi, akinek már van rutinja zsűritagként, és abszolút a csúcson van, a nézők is elfogadhatják szakmai döntéseit.


Radics Gigi kicsit kaukktojásnak tűnik, hiszen a legnépszerűbb hazai énekesnők között van, de életkora a kétkedők körében beszédtéma lehet. Vajon egy 20 éves lány elég érett a feladatra?


Rajtuk kívül a Margaret Island frontembere, Lábasi Viki – aki volt már mentorsegéd is – lehet jelölt, és Polgár Odett neve is szóba került.
 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés