×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6042

Sztárok, akik aranykanállal a szájukban jöttek a világra.

Értékelés:
(0 szavazat)

Íme néhány híresség, aki alapvetően elég jó hátszéllel indult el a sztárság felé

Adam Levine
Édesapja alapította meg az M. Fredric kiskereskedelmi ruházati láncot. Így a családnak jócskán volt mit a tejbe aprítania. Ennek jóvoltából Adam egy elit magániskolába járt Los Angelesben, ami már csak azért is fontos, mivel ennek a körülménynek köszönhetjük a Maroon 5 megalapítását. A banda tagjai ebben az elit iskolában a Brentwood Schoolban ismerkedtek meg.

 

 

Miley Cyrus
Édesapja, Billy Ray Cyrus mindmáig elismert country énekes, aki 1992-ben adta ki első albumát, melyen szerepelt a világsikert hozó Achy Breaky Heart című nóta is. Ez volt Ausztráliában az első lemez, ami tripla platina minősítést kapott. Gondolhatjátok, hogy a Cyrus család sem szűkölködik.

 

 

Taylor Swift
Apja tőzsdeügynök volt, anyja pedig befektetési alapokkal foglalkozott, míg vissza nem vonul. Taylor egy 11 hektáros farmon nőtt, fel és egészen tanulmányai kezdetétől, magániskolába járt. Édesapja megalapította a Big Machine Records lemezcéget, amely Taylor első lemezét is kiadta. Az énekesnő jelentős támogatást kapott szüleitől a karrierje beindításához.

 

 

Rooney és Kate Mara
A Mara testvérpárnak sem kellett aggódnia az anyagiak miatt mikor színészkedésre adták a fejüket. Családjuk fő bevételi irányvonalként a focicsapatok alapítását választotta. Édesanyjuk családja alapította a Pittsburgh Steelers focicsapatot, míg édesapjuk famíliája a New York Giants csapatát tudhatja magáénak.

 

 

Nicole Richie
Ezen a listán talán az övé a legérdekesebb történet. Nem vér szerinti szülei biztosították neki a fényűző életet, hanem apja egykori zenésztársa Lionel Richie, aki a szülők kérésére örökbe fogadta a lányt. Valódi szülei Peter és Sheila Escovado akik szintén zenészek, azért engedték át Nicole nevelését Lionelnek, mert nem tudták volna olyan jó körülmények között felnevelni gyermeküket. Lionel a fényűző gyerekkor mellett a divattervezői karriert elindításában is segítette a lányt.

 


 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés