Pápai Joci nyerte A Dalt

Értékelés:
(0 szavazat)

Folytatás Kijevben, május 11-én

Szombaton A Dal című dalválasztó show döntőjében Pápai Joci Origo című szerzeménye kapta a legtöbb szavazatot, így ő képviselheti Magyarországot május 9. és 13. között Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon. Íme:

 


Pápai Joci a showműsor után hatalmas áttörésnek nevezte azt, hogy győzött. "Hittem a dalomban, életem legfontosabb dala volt ez" - fogalmazott, hozzátéve, hogy a végső győzelemre ugyanakkor nem számított, mert erős nevekkel és produkciókkal versenyezett. A döntőben Radics Gigi See It Through és az ő szerzeménye között dönthettek a nézők, miután a zsűri a két előadót választotta be a döntőbe.


Kiemelte: az, hogy megnyerte A Dal 2017-et, "nagyon nagy üzenet a romaság számára", ez is azt bizonyítja, hogy ha keményen dolgozunk, akkor befogadnak.


Pápai Joci hozzátette, hogy májusban Kijevben harcolni fog az ország sikeréért és igyekszik majd a legjobbat nyújtani.


A szombati showműsorban jelentették be, hogy Benji Karcok című dalával nyerte A Dal 2017-hez kapcsolódó akusztikus versenyt. A győztes díja idén is egy akusztikus koncert a Petőfi Rádió sorozatában, valamint egy fellépés a 2017-es soproni VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán.


Az Eurovíziós Dalfesztivált május 9. és 13. között rendezik Kijevben, 43 ország képviselője fog indulni, a magyar versenyző a május 11-i második elődöntőben lép színpadra.
(MTI)

 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés