Az Alkonyat sztárja hazánkba tart

Értékelés:
(0 szavazat)

Dakota Fanning Magyarországon forgat

Az utóbbi években hollywoodi sztárok szállták meg Budapest utcáit, mint a beszivárgó idegenek az álmos közép-amerikai kisvárost. Nemrégiben nálunk járt Harrison Ford, Ryan Goslingot újsággal a kezében észlelték, legutóbb pedig Jennifer Lawrence jelenéseiről olvashattunk híreket. Dakota Fanning (Világok harca, Alkonyat, The Runaways) is felült a hype-vonatra: a Caleb Carr A halál angyala című krimije nyomán készülő sorozat forgatása miatt látogat hazánk fővárosába.


Az eredetileg 1994-ben kiadott regény az 1890-es évek végén játszódik New Yorkban, ahol egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, elsősorban gyerekkorú prostituáltak körében. A város nagyhatalmú vezetői inkább eltussolnák az ügyet, de egy maroknyi csapat mégis titkos nyomozásba kezd. Ennek a nyomozócsoportnak a tagja a magyar származású lélekbúvár, Laszlo Kreizler, John Schuyler Moore, a New York Times újságírója és Sara Howard, a metropolisz rendőrségének első női alkalmazottja. Az pedig sejthető az összegyűlt "bűnjelek" alapján, hogy a huszadik század fordulójának rusztikus New Yorkját Budapest fogja megszemélyesíteni.


Utóbbi figurát formálja meg Fanning, akinek partnerei a német Daniel Brühl és a brit Luke Evans lesznek Kreizler, illetve Moore szerepében. A Variety értesülései szerint a forgatás hamarosan megkezdődik, méghozzá Budapesten.
A sorozatot várhatóan még az idén be fogják mutatni.

 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés