×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6043

Ösztöndíj a világ legmenőbb helyeire

Értékelés:
(0 szavazat)

Már elindult a jelentkezés

A Raiffeisen Bank pályázatot hirdetetett, melynek keretén belül öt egyetemista kaphat lehetőséget arra, hogy egy szemesztert a világ 25 külföldi egyetemének egyikén tölthesse. Ezáltal újabb tapasztalatokat és életre szóló élményt szerezhetnek, az idegen nyelv gyakorlásáról nem is beszélve.


A program lebonyolításában egy külföldi felsőoktatásra specializálódott szervezet, az IEC lesz a bank segítségére. A szakmai felkészítéstől az egyetemi jelentkezésen át a vízumig minden fontos kérdésben segíti majd a program résztvevőit.


Azok jelentkezhetnek a banki ösztöndíj pályázatra, akik rendelkeznek lakossági bankszámlával a Raiffeisen banknál vagy esetleg a szüleik rendelkeznek vele, betöltötte 18. életévét és a magyarországi felsőoktatási intézményben hallgatói jogviszonnyal és két sikeres félévvel rendelkezik.


A jelentkezés már június 12-től elkezdődött és egészen szeptember 15-ig lehet leadni az online szemeszter.raiffeisen.hu-n. A sikeres jelentkezőkkel, az IEC felveszi a kapcsolatot, majd beveszi a rendszerbe a személyt.


Hogy pontosan hova mehetnek a tanulok? A világ öt kontinensén helyezkedő, a programban résztvevő 25 egyetemre. Ilyen csábító lehetőség lehet Barcelona, Kalifornia, Sanghaj vagy Bangkok. A jelentkezők kiválaszthatják szakirányuk alapján a felsorolt egyetemek valamelyikét.


Ám a jelentkezés nem olyan egyszerű, mint az elsőre hangozhat. Az az öt személy kerül csak kiválasztásra, akinek a legjobb a tanulmányi átlaga, rendelkezik nyelvvizsgával és teljesíti a megadott pályázati feltételeket.

 

(Forrás/Borító: ieconline.hu)
 

©2022 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés