×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 116

Elkezdődött az idei Fiatal Vállalkozók Hete

Értékelés:
(0 szavazat)

Vállalkozásösztönzés és mentorálás világszerte

Ma délután négy órakor hivatalosan megkezdődött a Fiatal Vállalkozók Hete. Az információs fórumot a fenntartható gazdasági fejlődés jegyében hozták létre, itthon és világszerte idén összesen 155 országban rendezik meg. A  programsorozat azokat a 18-40 év közötti fiatalokat szólítja meg, akik tudásukat és tehetségüket vállalkozás keretében szeretnék kamatoztatni.
 

Magyarországon hetedik alkalommal valósul meg a fiatalok e prominens fóruma, ami mindenki számára ingyenesen látogatható. Idén Budapesten és hét vidéki nagyvárosban (Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd) foglalkoznak a gazdasági utánpótlás nevelés központi kérdéseivel (vállalkozásösztönzés, mentorálás, továbbképzés, naprakész szakmai információ szolgáltatása, munkanélküli fiatalok számának csökkentése, az önfoglalkoztatottság növelése, stb.).

 

Budapesten, a Károlyi-Csekonics Rezindenciában öt tematikus napon adódik lehetőség tájékozódni a különböző szakterületek napi fejlesztéseiről és inspirációt meríteni egy vállalkozás beindításához. Az előadások, prezentációk, kerekasztal-beszélgetések és workshopok során első kézből kapott, máshol nem hozzáférhető információhoz juthatnak a résztvevők. Hazai és külföldi előadók, hírességek és a média neves képviselői vezetik be az ifjú közönséget a siker színfalai mögé.

 

Ezen a héten bárki megtalálhatja mentorát is, aki segíthet a kezdeti buktatók elkerülésében, vagy éppen megoldóképlettel szolgálhat egy lehetetlennek tűnő feladathoz.

A várható eseményekről, előadásokról és az előadókról részletesebben a www.fiatalvallalkozokhete.hu internetes oldalon olvashatnak az érdeklődők.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés