×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 121

Rá se lehet ismerni az új Peugeot-ra

Értékelés:
(0 szavazat)

Tarol az 508-as modell

Igen alapos frissítés történt a Peugeot háza tájékán. A most megjelent 508-as modell külseje teljesen megújult formákat villantott, új első és hátsó részt kapott. Az elmúlt pár év megszokott gyakorlatától elszakadva az embléma most megint központi szerepet kapott, visszakerült az átdesignolt hűtőrács közepére. Még a motorháztetőt is újraélesztették, a fényszórókat és lámpákat pedig LED-es világításra cserélték.

Az utastér ugyan megtartott pár jellegzetes vonást a 308-asból, ám több funkcióval ruházták fel a 7 colos érintőképernyőt, csökkentve ezáltal a zavaró gombok számát. Alapfelszerelések közé tartozik a head-up és a display, amely mostantól színekben pompázik.

Az 1,6-os, benzines turbómotor már az Euro 6-os normát is teljesíti, teljesítménye 167 lóerő lett, fogyasztása és károsanyag-kibocsátása pedig jóval alacsonyabb, mint volt. A kétliteres dízel verzió 150, illetve 180 lóerős variációkban megvásárolható, a dízel-hibrid változat szén-dioxid-kibocsátása pedig 107 g/km-ről 85 g/km-re módosult, s ezáltal máris több országban is a kedvezőbb adózási kategóriába kerül.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés