×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 121

Újítják a felújított villamost

Értékelés:
(0 szavazat)

Máris korrigálnak az 1-es vonalon

A BKK szerint kivitelezői hiba történt, amelyet garanciális kereteken belül mihamarabb kijavítanak. Egy ekkora kivitelezésnél ugyanis elkerülhetetlen, hogy több, kisebb hiba is felüsse a fejét – állítja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ Zrt (BKK).

 

A BKK a Bécsi út/Vörösvári út és Puskás Ferenc Stadion M közötti szakaszon a teljes körű átadást megelőzően javíttat minden olyan hibát és problémát, ami a felújított vonalon felmerült. A felújítást végző kviitelező vállalkozó a hibákat elismerte, s azokat határidőre, garanciálisan javítani fogja.

 

Az 1-es villamos vonalának felújítását végző Városi Vasútépítő Konzorciumnak 14-ből összesen 12 úgynevezett síndilatáció - azaz a sín hőváltozás okozta mozgásait felfogó, azt áthidaló anyagmegszakítás - környékén található hibát kell garanciálisan javítania még a szakasz átadás-átvétele előtt. Az érintett vonalszakaszon továbbra is biztonságosan lehet közlekedni, de ezen a szakaszon 30 km/h sebességkorlátozást kellett bevezetni átmenetileg – írja az Index.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés