×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 110

Kiállítás újratöltve Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Tovább tart nyitva a Van Gogh kiállítás.

A „Vincent van Gogh Álmai” című kiállítás a nagy sikerre való tekintettel, három héttel tovább várja látogatóit. A népszerűség többek között annak is köszönhető, hogy a festő színpompás alkotásai Magyarországon első alkalommal tekinthetőek meg 3D-ben.

A VAM Design Center a hétvégén különleges, extra programokkal is várta a kiállításra betérő vendégeket. A hölgyek a Lemaquillage sminkmesterei jóvoltából az őszi-téli sminktrendeket próbálhatták ki, míg a férfiak a Mazda tesztvezetésén vehettek részt.

A VAM Design Center kiállítása ezen a napon, november 30-án zárta volna kapuit, ám a közönségsikernek köszönhetően további három hétig nyitva tart, és csak Karácsony előtt, december 22-én búcsúzik a közönségtől. A kiállítás május végén érkezett az amszterdami Beurs van Berlage falai közül Budapestre. Különlegessége, hogy több mint 200 digitálisan felújított képet számlál, és a színpompás alkotások egy része - például a Mandulavirágzás vagy a Napraforgók – 3D-ben is megtekinthetőek.

Az elmúlt hónapokban a tárlatot több tízezren tekintették meg. Már a megnyitó is több elismert közéleti személyiség és sztár érdeklődését felkeltette. Hajas László mesterfodrász, Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó, Sipos F. Tamás, és Zséda már az első napokban megtekintették a kiállítást.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés