Tervezz előre, hogy ne kelljen újratervezned! Kiemelt

Értékelés:
(1 szavazat)

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Bemutatja: Felvételizők Hétvégéje pályaorientációs online konferencia

Június 12. és 14. között, megújult tartalommal várja a Felvételizők Hétvégéje mindazokat a diákokat, fiatal felnőtteket, akik tudatosan szeretnék építeni karrierjüket, tájékozódnának pályaválasztási lehetőségeikről. Az ingyenes online konferencián a szakmák szépségein túl a többi lényeges összetevőről is szó esik, mint az anyagi háttér kérdése, a cégen belüli képzések, vagy akár a saját, önálló vállalkozás előnyeinek bemutatása.

 

2018 és 2019 után ismét jelentkezik a Felvételizők Hétvégéje online konferenciája, ezúttal a pályaorientációra, karrierépítésre helyezve a hangsúlyt. A pályaválasztás előtt álló fiatalok gyakorlati példákon keresztül nyerhetnek betekintést olyan érdekes és hasznos szakmákba, amelyek nélkülözhetetlenek modern világunk számára, a tervezhető jövőkép kialakításához. 

 

Az esemény főtámogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., kiemelt szereplőként külön kiállítói oldallal jelentkezik a konferencián, ahol lehetőség nyílik az erőmű Látogatóközpontjának virtuális bejárására is. Dr. Kovács Antal az atomerőmű kommunikációs vezetője tart előadást az erőműben dolgozók felelősségteljes közösségéről és Paks egyedülálló kincseiről.

 

 

 

 

A könyvelés, pénzügyek, befektetések világa kerülnek izgalmas fénytörésbe Matyóka Zoltán, a Könyvelők Országos Egyesületének elnöke, valamint Orbán Balázs Zoltán, a PannonLife Insurance Zrt. vezérigazgatójának előadásaiban.

 

A vállalkozó szellemű résztvevőket Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a Seed Alapítvány ügyvezető igazgatója, valamint Dr. Rudas László a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének elnöke vezeti be a vállalkozások elindításának kulisszatitkaiba, hogy a vágyakat és az anyagi stabilitást összhangba lehessen hozni.

 

Briglovics Gáborral, az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport, vezérigazgatójával lehetőség nyílik felmérni egy hőerőmű szakmai lehetőségeit, nagyobb rálátást nyújtva az iparág sajátosságaira.

 

A kalkulálható jövőkép megteremtésében Harkányi Máté, az Oktatási Hivatal felsőoktatási elemzője segít eligazodni az interaktív pályakövetés lehetőségeiben, míg a koronavírus kapcsán Forgács Gábor a Gazdaságkutató Intézet kutatója a járvány gazdasági és munkaerő-piaci kilátásairól fog beszélni.

 

Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek a közösségi médiához kapcsolódó alternatív pénzkereseti lehetőségek. Arról, hogyan érdemes felépítenie magát egy youtubernek vagy egy influenszernek, és mik lehetnek a tipikus buktatók, a népszerű youtuber, Emci Beauty ad hasznos tanácsokat.

 

A Felvételizők Hétvégéje minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető. A videó előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetők az ország bármely pontjáról.

 

 

Tarts velünk a Felvételizők Hétvégéjén, ahol a videó előadások megtekintése mellett lehetőségetek nyílik arra is, hogy élőben kérdezzetek előadóinktól, nyereményjátékunkra feliratkozva pedig részt vehettek sorsolásunkon, amely során egy Apple Watch okosóra és egy Google Home Mini hangvezérlő asszisztens is gazdára talál. 

 

Találkozunk június 12-14-én! 

Helyszín: www.felvetelizo.hu

 


  

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés