×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6050

Házibuli szörnyű végkimenetellel Kiemelt

Értékelés:
(1 szavazat)

Kiesett az ablakon egy 17 éves fiú

Lezajlott az érettségik első hete. Egy 17-18 éves fiatalokból álló csapat pedig úgy döntött, megünnepli ezt a diadalt. A budai fő utca jó kedvtől volt hangos. Hajnali 2 óra magasságában azonban a ház aljában lévő éjjel-nappali tulajdonosa egy puffanást hallott. Kiérvén a férfi, azt látta, hogy az egyik 17 év körüli fiú kizuhant az ablakból, azonnal értesítette a mentőket. 

 

A kiérkező mentősök újraélesztették majd  válságos állapotba a Szent László Kórházba szállították a fiút, aki  késő délutánra életét vesztette. A szülők beszámolója alapján sok furcsaság lengi körül az eseményt. 

 

Nem értik például, hogy amikor hajnalban felhívták őket a buliból, hogy a fiuk valószínűleg kábítószerezett és nagyon rosszul van, miért egy pesti címet adtak meg nekik? A rossz cím miatt aztán hiába érdeklődtek a segélyhívón keresztül, órákon át nem tudták kideríteni, hol van a fiú. A házibuli résztvevőit azóta sem tudják elérni. 

 

A rendőrség öt fiatalt állított elő kábítószer-birtoklás és rongálás miatt.

Forrás: 444.hu 

_____________________________

FRISSÍTÉS: Értesüléseink szerint a A család ismerősei vasárnap még úgy tudták, illetve az RTL Klub is arról számolt be, hogy a fiú elhunyt. Hétfő reggel azonban az édesapa azt mondta az csatornának, hogy a fia állapota válságos, de életben van.

 

 

 
 
©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés