Négy hasznos alkalmazás a nyárra Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Utazáshoz, bulizáshoz ezek az appok legyenek a zsebedben.

TripAdvisor és Foursquare 

 

Előbbi kifejezetten a turistáknak készült, éttermek, szállodák és látványosságok mellett teljes útvonalakat is találtok mellett. Az alkalmazással tippek és felhasználói értékelések is elérhetők, így nem kell a vakszerencsére hagyatkoznotok, egy-egy szolgáltatás kiválasztásakor. A Foursquare a turisták wikipédiája: a felhasználók minden kocsmát, éttermet, szórakozóhelyet feltöltenek és szövegesen is értékeik azokat. A tippek mellett megadják például a kávézók adatait, WiFi-jelszavát is.

 

Bringapont 

 

Bringázáshoz, bringatúrához használjátok ezt az appot. Megbízható útvonalakat kereshettek vele, megnézhetitek a szintkülönbséget, a tervezett útvonalra adott időjárás-előrejelzést, a helyi látnivalókat és szálláshelyeket is. Ha menet közben bármiféle technikai gond adódna, az alkalmazás kikeresi a legközelebbi szervízt is.

 

Fesztiválok 

 

Ez az app a legjobb szolgálatot a fesztiválok helyszínén teszi. Gyakorlatilag mindent tud, amit a nyári fesztiválokról tudni érdemes, Ozorától Szigetig az összes esemény benne van a legfrissebb hírekkel. Legfontosabb funkciója, hogy böngészhetitek a fellépőket név szerint, napi bontásban, és persze megcsillagozhatjátok, melyikre szeretnétek elmenni. Viszlát gyűrött programfüzet! 

©2022 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés