Nyomtatás

A polaroid tündöklése és bukása

Értékelés:
(0 szavazat)
Az elmúlt héten megtudhattuk, hogy a világ legsikeresebb szupermodelljei hogyan küzdöttek meg a világjárvány okozta karanténhelyzettel, hogyan vált ismét népszerűvé a Polaroid, illetve hogy Korzikán tehéninvázió vette kezdetét.
 
 
 
 
A világ legtöbb szakmájához hasonlóan, a divatvilág szereplőinek is teljesen átalakult az élete az eltelt időszakban. Igaz ez a szupermodellekre is, akik szerint nem csak mindennapjaikra, a divatbemutatókra is nagyhatással volt a koronavírus-világjárvány. Ariel Nicholson például így fogalmazott:
„Most minden egy kicsit emberibbnek és valóságosabbnak tűnik."
 
 
 
 
A Polaroid igazi fotóipari óriás volt, volt idő, amikor a piac kétharmadát uralta az Egyesült Államokban. A digitális fényképezőgépek térhódítása miatt azonban a cég egyre kiszolgáltatottabbá vált, és 2008-ban kénytelen volt leállítani a gyártást. A vállalat viszont az Impossible Projectnek köszönhetően újra életre kelt, mivel a Polaroid technológiáját átültették a digitális világba.
 
 
 
 
 
A 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában mutatják be a Diana walesi hercegné életéről szóló Spencer című filmet, melynek főszereplője Kristen Stewart lesz.A mozihoz eddig csak képeket kaptunk kedvcsinálóként, most viszont megérkezett az első előzetes is.
 
 
 
 
A tehenek nem tartoznak a legkifinomultabb állatok közé: nagyok, hangosak, és rengeteg helyet foglalnak. Ebből fakadóan, csak idő kérdése volt, hogy mikor hoznak pusztulást a világ különböző pontjain. Úgy tűnik, az ember és tehén harcában Korzika esett el először, a szigeten ugyanis jelenleg több mint 15 ezer szarvasmarha él mindenféle felügyelet nélkül.
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás és fotó: Hamu és Gyémánt Magazin