×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6050

"Már nem kell Nekem liszt, de még cukor sem"

Értékelés:
(0 szavazat)

Karantén dal válogatás 

A koronavírus a sok negatív hatása mellett hozott a világ számára egy két pozitívabb dolgot is. Sok helyen az emberek összefogását erősíti. Szomszédok vásárolnak be egymásnak, színészek segítenek a diákoknak a tanulásában. Ehhez képest már csak hab a tortán az a sok remek dal, melyeknek legtöbbjét ismert zenészek, színészek készítették önkéntes karanténjuk magányában. Most ebből következik egy szubjektív válogatás.

 


1. MangoRise- Némo: Átvészelünk minden bajt  - "Meglátod majd, bármeddig tart, csak egy a fontos, együtt átvészelünk minden bajt!" 

Átvészelünk minden bajt címmel és üzenettel jelent meg a MangoRise zenekar és Némo kifejezetten a jelen helyzetre íródott közös dala, melyről a fiúk egy korábbi beszélgetésünkben meséltek bővebben is. Ha megerősítésre van szükséged, hogy egyszer ennek a mostani helyzetnek is vége lesz, akkor nagyon ajánljuk!

 

2. Szemenyei János-Horgas Ádám: Kis suttogás! -Állj meg, ember, vedd már észre, suttognak mások is az ajtók mögött! Bármilyen halk is, halld meg végre, miértünk őrjöngve ordít a Föld! „ 

Az alábbi produkció Szemenyei János, Horgas Ádám és további 168 magyar színművész összefogásának eredménye. Nem más ez, mint egy kis suttogás. Zsebkendőket előkészíteni ér!

 

3. Ódor-Nagy- Ódor: Youtubozz! -  "Maradj otthon kérlek Ne mozdulj ki plizz, ez is azt jelenti kérlek csak angolul mondjuk így." 

A Centrál színház színművésze, Ódor Kristóf ezen dalával egy könnyedebb, populárisabb vonalat képvisel, megtűzdelve egy-egy jól szóló opera áriával, illetve színésztársai vicces karantén videóival. Ha már kisírtátok magatokat az előbbi videón, akkor itt az ideje a jó kedvnek. :)

 

4. Mirtse Kori & Mirtse Áron: Karantén - ”Már nem kell nekem liszt, de még cukor sem, a színházba majd máskor elmegyek, csak egy dologra vágyom, nekem nem kell semmi más, hogy karanténba kerüljek veled„ 

#maradj otthon, olvass, játsz, takaríts,vagy például alapíts családi zenekart - vallja a Mirtse család. Családi zenekaruk, azt kell, hogy mondjuk nem is akármilyenre sikerült, mi például nagyon szeretjük ! És Ti?  

 

5.  Ember Márk - Van miért - „Maradj mert van miért”

A víg színház ifjú színésze Ember Márk is készített egy maradj otthon Himnuszt! Különlegessége, hogy Léna- egy kisiskolás lány,aki szülei segítségével Léna- verses doboza néven verses videókat készít- , elszavalta Márk dalát. Így az eredeti dal mellett ezt a változatot is közöljük bónuszként, hisz annyira cukiii, hogy lehetetlenség kihagyni.


A lényeg pedig #maradjotthon és péládul hallgasd ezeket a szuper dalokat! Kitartást kívánunk mindannyiótoknak! 

 

 
©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés