×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6050

Etesd a dokit! Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)
Forrás: a világevő facebook oldala Forrás: a világevő facebook oldala

Összefogás az egészségügyben dolgozókért! 


A legkülönbözőbb csoportok fogtak össze az egészségügyben dolgozókért. A pizzériák ajándék pizzákat sütnek, a cukrászdák süteményekkel próbálnak egy kis derűt csempészni a mindennapjaikba, de vannak olyanok is akik saját lakásukat vagy szálláshelyük egy-egy  szobáját ajánlják fel azon egészségügyi dolgozók számára, akik e nem mindennapi csatában küzdenek.

A világevő oldal, az az Jókúti András gasztroblogger és Keve Márton chef nagy fába vágta a fejszéjét. Létrehoztak egy facebook csoportot, #etesdadokit néven, melynek célja az hogy az egészségügyben dolgozó ápolók, orvosok, nővérek étkeztetését megszervezze. Az alig 3 napja megalakult csoporthoz már több mint 1700 ember csatlakozott.

Fontos, tudni a programról, hogy csak vendéglátóhelyek (cukrászdák, éttermek, pékségek) alapanyag felajánlását tudják fogadni illetve, szükség van csomagoló anyagokra az ételek higiénikus szállítása miatt.

Ha magánemberként szeretnél segíteni akkor pénzbeli támogatással, tudod ezt megtenni bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással a Budapest Bike Maffia-n keresztül.

FONTOS: a közleménybe írjátok be, hogy DOKI!

Természetesen várják az olyan laborok, kórházak jelentkezését is  akikhez eljutathatják az így elkészült, megvásárolt ételeket.

Mind a felajánlásokat mind a jelentkezéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen fogadják!

Fejezzük ki támogatásunkat és mutassuk meg, hogy az összefogás mire képes, de ne feledjük a csatakiáltás továbbra is változatlan: MARADJ OTTHON!

 

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés