Mit tegyél kis kedvenceddel ha karanténba kerültél? Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

 

Tippek és tanácsok kutyatartóknak

 

Hazánkat is, elérte az úgy nevezett COVID19 járvány, a kormány egyre szigorúbb intézkedésekkel áll elő,hogy kordában tudja tartani a vírus terjedését. Érdemes az élet minden területén felkészülnünk a kialakult helyzetre,nincs ez másképp négylábú barátaink esetében sem.

Első lépésként nyilvánvalóan az a fontos, hogy legyen otthon kis kedvencünk számára elég eleség, illetve, ha folyamatosan szed gyógyszereket érdemes abból is betárazni pár dobozzal.
De mi a helyzet akkor ha a gazdit hatósági karanténba helyezik?

Mivel a hatósági karantén azt jelenti, hogy az illető nem hagyhatja el a a lakását, nem mehet vásárolni és kutyát sétáltatni sem,ezért mindenképpen érdemes ezen esetben is előre gondolkozni. A ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület igyekszik ebben a nehéz helyzetben is a kutyások segítségére lenni. Létrehoztak egy felületet ahol országos önkéntes hálózatuk segítségével átvállalják a sétákat, esetleges vásárlásokat. Ha segítségre szorulsz vagy segítenél az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emaíl címen feltudod venni az egyesülettel a kapcsolatot, illetve érdemes a Facebook oldalukra is rápillantani, mert sok jó tippet, tanácsot olvashattok a témában.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés