25 évesek lettünk! Kiemelt

Értékelés:
(1 szavazat)

Ünnepi Zsiráf Magazin

25 évesnek lenni különleges érzés. Magunk mögött hagyjuk a gyerekcipőt, mostantól igazán felnőttnek érezzük magunkat. Ha fel nem is növünk, mindenképp komoly kihívások elé vagyunk állítva. Olyan lapot kell a kezetekbe adnunk, amit igazán szerethettek, és úgy érezhetitek magatokénak, ahogy mi is. Visszarepítünk benneteket az időben oda, ahol a Zsiráf elkezdődött és kézen fogva járjuk be az elmúlt húsz évet. Ezen felül bemutatjuk, hogy mi minden történt az 1994-es évben, amikor a Zsiráf Magazin megszületett.

Valami különös változásillatot érzünk a levegőben. Véget ért a március, és akárhogy is nézzük, hamarosan térdig gázolunk majd a nyárban (illetve a Balatonban). A nappalok lassan az éjszakákba nyúlnak, az órákon egyre nehezebb azt színlelni, hogy a tanárra figyelünk, és lassan kinyit az összes szabadtéri szórakozóhely is. Készültünk egy kis programcsemegével: Ahogy lenni szokott, országszerte színes események várnak rátok húsvétkor.

Olvashattok továbbá premier filmekről, a legjobb magyarországi éttermekről és kávézókról, és lehull a lepel a legújabb technikai vívmányokról is. Helyettünk azonban beszéljenek inkább magukért a cikkek. Kellemes olvasást kívánunk!

AZ ÜNNEPI MAGAZINUNKAT ITT TEKINTHETITEK MEG!

©2019 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés