Téli végszó - Megjelent a Zsiráf Diákmagazin! Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Tavaszi energiabomba

Hamarosan túl vagyunk a téli bezártságon, lassan vége a szürke ködös napoknak. Ha kinéztek az ablakon, hétágra süt a nap, a természet lassan, komótosan előveszi a szekrény aljára rejtett tavaszi viseletét. Irány a szabad levegő!

A március több szempontból is különleges. Nemcsak a tavasz beköszöntét ünnepeljük, hanem a Zsiráf Magazin 25. születésnapját is, úgyhogy semmiképp se hagyjátok ki következő havi lapszámunkat, ami ennek a fényében születik meg.

Maradva azonban a mostaninál: márciusban nem a mi születésnapunk az egyetlen hangsúlyos esemény. Összegyűjtöttük nektek, milyen jeles napok várnak rátok ebben az időszakban. Történelmi rovatunkban a királyok szexpartnerei, a kurtizánok kerülnek fókuszba, valamint Alfred Nobelről is olvashattok olyan érdekességeket, melyek nem lelhetők fel a történelemkönyvekben. Emellett átadták az Oscar-díjakat, így mi sem hagyhattuk ki, hogy erről is készítsünk egy összeállítást.

Ha továbblapoztok filmajánlók, angolozás, sport, diákhírek, zene, viccek és receptek várnak rátok legfrissebb kiadványunkban.

Kellemes olvasgatást kívánunk! 

 

ITT érhetitek el a legfrissebb Zsiráf Diákmagazint!

©2019 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés