Ne csak ússz az árral, készülj fel tudatosan! Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Szeretnél tovább tanulni, de még nem tudod hol? A felsőoktatási tanulmányok anyagi része aggaszt? Vagy csak tudni szeretnéd, milyen lehetőségeid vannak egyetemistaként? Akkor a Felvételizők Hétvégéjét neked találták ki!Kétnapos online felsőoktatási workshop, élő kérdésfeltevés lehetőségével a téma szakértői felé.

Második alkalommal

A tavalyi év sikere után, 2019-ben is online workshopot tart a Diákhitel Központ a pályaválasztási dilemmákról, a felvételi eljárásról és a felsőoktatási tanulmányok finanszírozásának lehetőségéről.

Kapcsolódj be Te is a Felvételizők Hétvégéje rendezvényébe január 19-20-án! Az online programon való részvétel regisztráció nélkül, minden érdeklődő számára ingyenes.

Szakértőinkvideó-előadások formájában beszélnek az érettségi vizsgákról, a felvételi eljárás folyamatáról, a diplomás pályakezdők elhelyezkedési esélyeiről, vagy a külföldi ösztöndíj lehetőségekről. Az előadások kitérnek a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási kérdéseire, míg a döntéshozatal lelki útvesztőirőlpszichológus és egyetemi hallgató osztja meg az élményeit, tapasztalatait a hallgatósággal.A workshop-hoz több egyetem csatlakozott, melyek külön kiállítókként mutatkoznak be az eseményen.
Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetők, a konferencia ideje alatt pedig lehetőségetek nyílik arra, hogy online chat formájában feltegyétek kérdéseiteketaz előadóknak illetve a felsőoktatási intézmények képviselőinek, akik meg is válaszolják azokat élőben.

Tarts velünk és nyerj egy iPadet!

Érdemes részt venni az eseményen, hiszen a feliratkozók között egy iPad is kisorsolásra kerül.Ehhez nincs más dolgod, minthogy weboldalon találhatókvízjáték kitöltésével feliratkozol a nyereményjáték sorsolására.

Találkozzunk a Felvételizők Hétvégéjén, január 19-én és 20-án!
Jó szórakozást és eredményes felvételit kívánunk!

www.felvetelizz.hu

©2019 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés