×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 109

Ingyenes foci a gyerekeknek

Értékelés:
(0 szavazat)

A főváros és az MLSZ Budapesti igazgatósága hetente két fogalakozást szervez gyerekeknek.

Az „iskolakapun kívüli program” keretein belül olyan sportrendezvényeket tartanak, amelyek népszerűsítik a rendszeres testmozgást és a kiegyensúlyozott életmódot a fiatalok körében. A cél tehát az, hogy a nyári szünidőt a gyerekek olyan programokkal tölthetik, melyek nem jelentenek komoly anyagi terhet a családoknak. A labdarúgó-foglalkozásokat Kiss Lászlónak, a Bozsik-program budapesti irányítójának vezetésével tartják a Margitszigeti Atlétikai Centrumban.

„Ahhoz, hogy megfelelő időben rátaláljanak a jövő tehetségeire, a gyermeket minél fiatalabb korban kell megismertetni a labdarúgással” -nyilatkozta Lovász tamás az MLSZ budapesti igazgatója. A programot ismertető keddi sajtótájékoztatón Mészöly Kálmán, Mészöly Géza, Dunai Antal, Wukovics László, Korolovszky György, Dragoner Attila ismert labdarúgók támogatásával tartottak bemutatót gyerekeknek, akik egy része a Cseppkő utcai gyermekotthonból érkezett.

A vakáció ideje alatt szervezett programoktól további információk a főváros hivatalos honlapján, a budapest.hu-n a Szünidei programok menüpontnál, valamint az „Iskolakapun kívüli program” Facebook-oldalán találhatók.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés