×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 111

Indul a Kapunyitási Pánik Fesztivál! Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Holnaptól koncertekkel, kiállítókkal, tanácsadással

„Quarterlife crisis”, vagyis kapunyitási pánik.

A 21-35 éves korosztályt érintő válság. A köztudatban az él a fiatalokról, hogy nincs semmi gondjuk, hiszen előttük az egész élet. A kapunyitási pánikban szenvedőknél épp ez a probléma: a rájuk váró rengeteg döntés és kérdés.

Szorongás, csalódottság, bizonytalanság: ezek az érzések jellemzik a pályakezdők nagyobb részének lelkiállapotát, amikor szembesülnek azzal, hogy ki kell lépniük az iskola biztonságos falai közül a munka világába, és el kell köteleződniük valamilyen szakma vagy hivatás mellett.

A kapunyitási pánik azokat a fiatalokat érinti, akik félnek szembenézni a munkavállalás nehézségeivel, kirepülni a családi fészekből, belevágni a családalapításba, egyszóval félnek elkezdeni önálló életüket.

Ebben kíván segítséget nyújtani az augusztus 1-3-án a belváros szívében megrendezett ingyenes fesztivál, ahol megtanulhatunk profi módon önéletrajzot írni, megtudhatjuk, mi vár ránk egy állásinterjún, vagy csak kimehetünk bulizni egy jót, hiszen a három nap alatt színvonalas zenekarok szolgáltatják a talpalávalót.

Csütörtökön a Fesztivált Majka feat Curtis nyitja meg egy igazi bulival, de találkozhatunk a Belmondoval, a Sugarloaffal és az Esti Kornéllal is a következő két napon.

Érdemes lesz tehát kilátogatni, hiszen a zenei élmények mellett rengeteg hasznos tanáccsal és tapasztalattal gazdagodhatunk az Erzsébet téren megrendezésre kerülő programokon.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés