×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 110

Pont Ott Party 2013 Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Izgulj együtt a többiekkel!

Július 24-én kihirdetik a felsőoktatási ponthatárokat. A Felvi.hu oldalán ennek keretében egész napos internetes programok várják az oldalra látogatókat, és az aggódó felvételizőket. Délelőtt 11-től folyamatosan fórumokon keresztül lehet tanácsot kérni szakértőktől, vagy épp megosztani egymással az izgalmakat. Olyan témák fognak felmerülni, mint Vágd zsebre a nyelvvizsgádat! Töltsd tudatosan a hallgatói éveidet! Vedd könnyedén az akadályokat! Nyiss a nagyvilágra! Építsd a karriered!

Eközben egész nap frissebbnél frissebb cikkekben tájékoztatják majd az érdeklődőket a fejleményekről. A Felvi fórum Intézmény válaszol szobájában több tucat egyetemi és főiskolai kar képviselőitől kérdezhettek és szerezhettek információkat első kézből reggel 10-től egészen este 18 óráig. De hogy ne csak az izgalmakról szóljon a nap, értékes ajándékokat nyerhettek online játékokon.  Hatalmas nyereményekért lehet majd játszani, mint például egy vízitúra a Szigetközben, kemencében sült vacsora Dunaszigeten, vagy pihenés az észak-tiroli Alpokban. A Pont Ott Parti a Felvi Facebook oldalán is követhető lesz egész nap.

Az internetes együttléten kívül rengeteg helyen rendeznek Pont Ott Partit a magyar városokban, ahol a ponthatárokra váró fiatalok összegyűlhetnek, és együtt izgulhatnak a továbbtanulás miatt. Budapesten a SOTE klubban, a Budapest Parkban, a Deák téren, a Holdudvarban és a Rióban is várhatjuk több ezer másik fiatal körében az eredményeket. A főváros mellett Pécsen, Szolnokon és Békéscsabán is lesznek pontváró partik.

©2021 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés